22.3.10

Falles per vore


Com vaig dir el mateix 19 de març quan la retroexcavadora abocava gens poèticament les cendres de la falla Cronista de Torrent en el camió, estes han segut unes falles més racionals per a mi que les anteriors. Parle a un nivell personal. I ho han segut perque he conseguit no agobiar-me per no arribar a vore totes les falles que volia i poder viure-les més en familia i en la comissió (I això que he treballat a hores) Podem dir que prova superada en eixe sentit.

Pero precíssament per això, he de començar la meua visió de les falles del 2010, enumerant els cadafals que s'han quedat pel camí i que m'haguera agradat haver vist abans de ser lliurats al fòc. I ho faré, no per a flagelar-me públicament per no poder haver arribat per determinades circumstàncies, pero també d'alguna manera voluntariament, sinó per a vore si entre els lectors fallers, trobe alguna ànima caritativa que vullga compartir les seues fotografies i també els seus comentaris, per a lo que deixe oberta la finestra festera de Més Falles. Aixina ho espere.

De manera que aci va la llista. En la secció primera em quedà per visitar la falla de Fede Ferrer per a Plaça de Montolivet, en la 1ªB, la de Paco López en Oltà-Juan Ramón Jiménez, en 2ªA la de Javier Arévalo en el Barri de la Llum. Tampoc arribí a vore les falles de Vicent Martínez Aparici en Zapadores-Vicente Lleó (2ªA) o Plaça Garcia Morato-Yecla (6ªA) o les de Sergio Musoles en Illes Canaries-Dama d'Elig (2ªA) i Pintor Salvador Abril-Peris i Valero (2ªB).

Atres propostes que m'agradaria haver comtemplat han segut el cadafal de Javier Martínez en Vicente Sancho Tello-Chile (3ªA), els dos de Mario Gual en Castelló-Sogorb (4ªB), el de Miguel Banaclocha en Luis Oliag-Mariola-Granada (5ªB) i per supost els cadafals d'Ignacio Ferrando en Plaça de la Santa Creu (4ªB) i Portal de Valldigna-Salines (6ªA), sense oblidar els de Juanjo Garcia en Dr. Sanchis Bergón-Turia (6ªA) els de Daniel Jimenez Zafrilla en Tres Camins-Pinedo i els dos, major i infantil de Fet d'Encàrrec en la Plaça de l'Àngel (6ªB).

I en quant a les infantils, les de Miguel Hernández per a Pare Santonja i Menendez Pelayo-Av. Catalunya i la d'Oscar Villada en Sanchis Bergón-Turia. Aixina que ya sabeu, vos agrairia la vostra participació.

2 comentarios:

  1. Llevat de Tres Camins - Pinedo i Vicent Sancho Tello - Chile, les fotos i els comentaris que necessites te les puc passar ;)

    ResponderEliminar
  2. No es parle més Javi, avant i gràcies. T'importaria començar per la de Luis Oliag? Gràcies

    ResponderEliminar